אודות המדור

אנו מטפלים בתהליך השלם של מיון וגיוס מועמדים למשרות מנהליות באוניברסיטה, במגוון רחב של תחומים:  כספים, אדמיניסטרציה, מחשוב, הנדסה, תחזוקה, שיווק ועוד.  תחומי הפעילות כוללים בדיקת צורכי היחידה המגייסת  וסיוע באפיון התפקיד.  פרסום המשרה, מיון קו"ח והפנייתם ליחידות, סיוע בראיונות בהתאם לצורך, קביעת תנאי העסקה, מתן הצעת שכר למועמדים והפנייתם למבדקי התאמה. קשר עם הגורמים המקצועיים במכוני המיון . הצגת התוצאות בפני הממונים וסיוע בעיבוד הנתונים שנאספו לאורך שלבי המיון. ריכוז חומר לוועדת המכרזים, השתתפות ומעקב אחר ביצוע החלטותיה.

כבסיס להשתלבות טובה אנו עוקבים אחר תהליך קליטתו של העובד בתפקיד וביחידה, מיום הכניסה לתפקיד ועד לסיום  תקופת הניסיון .

בנוסף, אנו מהווים גורם מייעץ  לממונים ולעובדים בתחום גיוס כוח אדם, לרבות ניוד ומטפלים במגוון נושאים לאורך חיי העובד המנהלי (במעבר לדירוג מקצועי, בקביעת תנאי העסקה בעקבות ניתוח או"ש , במכתבי קביעות בתפקיד ועוד).

אנו מאמינים, כי עובדי הסגל המנהלי הינם משאב מרכזי וגורם משמעותי ביותר, המסייע בהובלת האוניברסיטה לקראת השגת היעדים לשמם קיימת . על כן, אנו משקיעים בעדכון ובפיתוח כלים מקצועיים ופועלים באופן יסודי ומעמיק, תוך מתן שירות נגיש , מקצועי, רגיש ואישי. מטרתנו להוביל לגיוס אפקטיבי, בדגש על בחירת המועמד/ת המתאים/ת ביותר לתפקיד,  שיתמיד מתוך עניין ויוכל להתפתח  ביחידה ובאוניברסיטה.

משרדנו ממוקם  בבניין הסנאט, בקומת הכניסה, חדר 28. בסמוך אליו מסך "דרושים" . למעוניינים – ניתן לסרוק אפליקציה ישירות מהמסך לנייד, לצורך התעדכנות on line  במשרות הפעילות .

.

שם